Alpo Virtanen veteraanien SM- kisojen tuplamestari

12.2.2017

Hiihtoseuran mitalliputki sai jatkoa tänäkin talvena kun Alpo Virtanen hiihti Tampereella viikonlopuuna Veteraanien SM-Kisojen tupla mestariksi M75 sarjassa.

Lauantain vapaalla 5,7 km matkalla oli hieman tiukempaa. Alpo voitti Karihaaran Visan Mauri Miettusen 0,1 sekunnin erolla. Sunnuntaina kisattiin sama matka perinteisellä ja nyt eroa Mauriin kertyi 1,51 minuuttia. Samassa sarjassa hiihtänyt Tapio Wallenius oli kumpanakin päivänä upeasti viides.
Sunnuntaina saatiin myös menestystä M40 sarjasta kun Paavo Ranta hiihti kuudenneksi 15km matkalla ja Tapio Ikäheimonen oli M70 sarjassa kolmastoista 5,7km matkalla.
Onnittelut aikuisille pojillemme ja jäämme odottamaan sopivaa hetkeä mitalikahveille.