Masters World Cupista mitalisadetta!

10.3.2019

Alpo Virtaselle kaksi kultamitalia ja Tapio Walleniukselle hopeaa ja pronssia veteraanien MM-kisojen avauspäivinä Peitostölenissä.

Perinteisen 10 km matkalla M10 sarjassa Alpo Virtanen voitti noin minuutilla Norjalaisen Matbergin. Ruotsin Wingskog hiihti kolmanneksi 1.17 hävinneenä.
M11 sarjan 10 km:llä Tapio Wallenius saalisti pronssia reilun minuutin voittajalle Norjan Berglundille hävinneenä. Venäjän Ushakov oli toinen.

Sunnuntaina kisattiin 5 km perinteisellä ja Alpo saavutti jo toisen mestaruuden.
Norjaan matkasi muut mitalit. Pykälää vanhemmassa sarjassa Tapio paransi perjantain sijoitusta pykälällä hiihtäen hopeaa vain 16 s. Venäjän Ushakoville hävinneenä. Onnea mitalisteille.

Kisat jatkuu 15. päivään asti ja Hiihtoseuran miehillä on vielä useampi startti edessä. Onnea ja tsemppiä myös jatkoon!