Polkujuoksu 2020

II Paukunharjun Polkujuoksu 5.9.2020 klo 11.00

Tervetuloa Paukunharjulle polkujuoksukisoihin!

Poikkeuksellisena aikana, johtuen Korona- viruksen aiheuttamasta erillisjärjestelyistä, pyydämme kaikkia huomioimaan ja varautumaan muutoksiin aikataulun osalta.
Kilpailu alkaa klo 11.00 aikataulun mukaan, mutta jos kilpailijoiyta tulee ennakoitua enemmän, porrastamme lähtöjä. Esim. junnut klo 11.00 ja muut 11.10.
Kilpailupäivänä varmistuu lähtöajat kaikille.
Samoin pyydämme huomioimaan suihku- ja pukeutumistilat ovat käytössä vain pyydettäessä. Pyrimme välttämään mahdollisuuksien mukaan sisätiloissa liikkumista, jossa turvavälien pitäminen on haasteellista.
Jokaiselle paikalle tulijalle muistutuksena: Jos tunnet itsesi kipeäksi, ei osallistuminen ole mahdollista ja pyydetään pysymään pois kilpailupaikalta.
Huolehtikaa käsihygieniasta! Kilpailupaikalla on useita käsidesipistettä. Käsidesipiste on kaikille ensimmäinen hoidettava asia!

Ennen tapahtumaan osallistumista, suosittelemme lataamaan Koronavilkku-sovellutuksen puhelimeesi.

Kaikille reipasta ja liikunnallista päivää.

t. Hyvinkään Hiihtoseura ja Hyvinkään Juoksijat

SARJAT, MATKAT JA OSALLISTUMISMAKSUT

Ennakkoilmoittautuminen 1.9. mennessä.

Kilpasarjat:

Pojat / Tytöt alle 12, 14, 16 v. 4 km 5€

Miehet / Naiset 8,5 km 15€

Miehet / Naiset 17 km 25€

Miehet / Naiset 40, 50, 60 v. 8,5 km 15€

Kuntosarja:

8,5 km 15€ ja 17 km 25€

Osallistumismaksuun kuuluu polkujuoksu, ajanotto, huolto maalissa ja matkalla sekä peseytyminen maalissa.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu kisaan TÄSTÄ
Kisaan otetaan 200 juoksijaa ja osallistuminen tulee maksaa ilmoittautumisajan puitteissa
tilille FI83 5062 0320 3103 56 / Hyvinkään Juoksijat. Maksun viestiin lisää nimesi ja sarjasi.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kisa-aamuna kisatoimistossa,
jolloin hinnat ovat 5€ korkeammat.
Kisapaikalla maksuna vain käteinen.

REITTI JA HUOLTO

Reitti mennään noin 8,5km lenkki ympäri kerran tai kahdesti (17 km). Reitin varrella on yksi huoltopiste noin 5km kohdalla, sekä toinen maalialueella.

Juniori-sarjoissa juostaan 4 kilometrin lenkki. Huoltona toimii maalialueen huoltopiste.

Reitti on merkitty nauhoin.

Maksimiaika suoritukselle on kolme tuntia.

AIKATAULU

8:00 Kisatoimisto aukeaa ja jälki-ilmoittautuminen alkaa

10:00 Jälki-ilmoittautuminen sulkeutuu

11:00 Yhteislähtö kaikille matkoille

14:00 Maali sulkeutuu

PALKINNOT

Jokaisen sarjan voittajat palkitaan. Lisäksi kilpailussa arvotaan osanottajien kesken arvontapalkintoja,
jotka voi noutaa infosta kilpailun jälkeen.
Kuntosarjassa vain arvontapalkintoja

KAHVIO

Kilpailupaikalla on kahvio, jossa on tarjolla virvokkeita ja pikkupurtavaa.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on kilpailukeskuksessa.

VAKUUTUKSET

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien taholta vaan jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta.

ENSIAPU

Ensiapu sijaitsee kisakeskuksessa.

SÄÄNNÖT

Noudatamme Polkujuoksijan etikettiä ja kilpailusääntöjä, jotka velvoittavat kaikkia kilpailuun osallistujia ja heidän huoltajiaan. Tärkeimpinä asioina muun muassa:

• Kaikenlainen roskaaminen on kielletty ja voi aiheuttaa suorituksen hylkäämiseen.
  • Oikaiseminen hyöty tarkoituksessa on kielletty ja voi aiheuttaa suorituksen hylkäämiseen. Jos eksyt reitiltä, palaa samaa reittiä takaisin.
  • Olet velvollinen antamaan ensiapua kanssakilpailijalle, tilanteen niin vaatiessa.
  • Keskeyttämisestä on ilmoitettava järjestäjän edustajalle

Sosiaalinen media

Jos haluat käyttää tapahtuman tunnuksia sosiaalisessa mediassa, käytä tunnusta #PaukunharjunPolkujuoksu tai #Paukunharju.

Hyvinkään Hiihtoseuran ja Hyvinkään Juoksijoiden järjestämä polkujuoksu Hyvinkään Hiihtoseuran majalla Paukunharjulla, Monninlinja 213 Hausjärvi (ks. Google Maps). Opastus kilpailupaikalle alkaa Monninlinja 221 kohdalta.

Kisatoimistona toimii Paukunharjun maja.

Reittikartta