Polkujuoksu 2019

Pojat / Tytöt alle 12 v. 4 km 5€

Miehet / Naiset 8,5 km 15€

Miehet / Naiset 17 km 25€

Osallistumismaksuun kuuluu polkujuoksu, ajanotto, huolto maalissa ja matkalla sekä peseytyminen maalissa.

Kisaan otetaan 100 juoksijaa ja osallistuminen tulee maksaa ilmoittautumisajan puitteissa tilille FI83 5062 0320 3103 56 / Hyvinkään Juoksijat. Maksun viestiin lisää nimesi ja sarjasi.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kisa-aamuna kisatoimistossa, jolloin maksut ovat:

Pojat / Tytöt alle 16 v. 4 km 10€

Pojat / Tytöt alle 14 v. 4 km 10€

Pojat / Tytöt alle 12 v. 4 km 10€

Miehet / Naiset 8,5 km 20€

Miehet / Naiset 17 km 30€

Maksuna vain käteinen.

REITTI JA HUOLTO

Reitti mennään noin 8,5km lenkki ympäri kerran tai kahdesti (17 km). Reitin varrella on yksi huoltopiste noin 5km kohdalla, sekä toinen maalialueella.

Juniori-sarjoissa juostaan 4 kilometrin lenkki. Huoltona toimii maalialueen huoltopiste.

Reitti on merkitty nauhoin.

Maksimiaika suoritukselle on kolme tuntia.

AIKATAULU

8:00 Kisatoimisto aukeaa ja jälki-ilmoittautuminen alkaa

10:00 Jälki-ilmoittautuminen sulkeutuu

11:00 Yhteislähtö kaikille matkoille

14:00 Maali sulkeutuu

PALKINNOT

Jokaisen sarjan voittajat palkitaan. Lisäksi kilpailussa arvotaan osanottajien kesken arvontapalkintoja, jotka voi noutaa infosta kilpailun jälkeen.

KAHVIO

Kilpailupaikalla on kahvio, jossa on tarjolla virvokkeita ja pikkupurtavaa.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on kilpailukeskuksessa.

VAKUUTUKSET

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien taholta vaan jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta.

ENSIAPU

Ensiapu sijaitsee kisakeskuksessa.

SÄÄNNÖT

Noudatamme Polkujuoksijan etikettiä ja kilpailusääntöjä, jotka velvoittavat kaikkia kilpailuun osallistujia ja heidän huoltajiaan. Tärkeimpinä asioina muun muassa:

• Kaikenlainen roskaaminen on kielletty ja voi aiheuttaa suorituksen hylkäämiseen.
  • Oikaiseminen hyöty tarkoituksessa on kielletty ja voi aiheuttaa suorituksen hylkäämiseen. Jos eksyt reitiltä, palaa samaa reittiä takaisin.
  • Olet velvollinen antamaan ensiapua kanssakilpailijalle, tilanteen niin vaatiessa.
  • Keskeyttämisestä on ilmoitettava järjestäjän edustajalle

Sosiaalinen media

Jos haluat käyttää tapahtuman tunnuksia sosiaalisessa mediassa, käytä tunnusta #PaukunharjunPolkujuoksu tai #Paukunharju.

Hyvinkään Hiihtoseuran ja Hyvinkään Juoksijoiden järjestämä polkujuoksu Hyvinkään Hiihtoseuran majalla Paukunharjulla, Monninlinja 213 Hausjärvi (ks. Google Maps). Opastus kilpailupaikalle alkaa Monninlinja 221 kohdalta.

Kisatoimistona toimii Paukunharjun maja.

TAPAHTUMAN TUKIJAT

K-Citymarket Hyvinkää